У Верхньорогачицькому районі стартувала підготовка до літнього оздоровчого сезону-2019

12 березня 2019 року на базі районного методичного кабінету комунальної установи «Верхньорогачицький районний центр по обслуговуванню закладів освіти» відбувся семінар-практикум для завідувачів закладів дошкільної освіти, сестер медичних і директорів закладів загальної середньої освіти з питань виконання норм харчування, складання двотижневого перспективного меню, медичного обслуговування дитячого населення, проходження медичного огляду серед персоналу. Захід відбувся за участю начальника та спеціалістів Великолепетиського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області – Любченко Н.П., Павленко Є.О., Клімова А.А..

Особливу увагу приділено підготовці пришкільних дитячих таборів до оздоровчого сезону. Доповідачами надано роз’яснення основних вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», зокрема в частині простежуваності, де основним документом є товарно-транспортна накладна.

Також було наголошено, що відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», оператори ринку несуть відповідальність за виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у межах діяльності, яку вони здійснюють.

За підсумками заходу протягом березня заплановано провести зустріч із постачальниками харчових продуктів до закладів освіти Верхньорогачицького району щодо питання дотримання діючого законодавства про харчові продукти та необхідності їх постачання відповідно до вимог «Правил перевезень вантажів в Україні», затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 року №363.

Т.в.о.начальника відділу освіти райдержадміністрації

Аліна Пахомова

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua