У Верхньому Рогачику вивчали основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів

21 лютого 2020 року на базі методичного кабінету комунальної установи «Верхньорогачицький районний центр по обслуговуванню закладів освіти» відбувся семінар-навчання за участю провідного інженера (Неглядюк Л.О.) та інженера ІІ категорії (Барабаш Г.В.) відділу сертифікації продукції та послуг і систем якості ДП «Херсонстандартметрологія» для завідувачів закладів дошкільної освіти, сестер медичних і директорів закладів загальної середньої освіти з питань розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

Доповідачами надано роз’яснення основних вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Важливе й те, що слухачі мали можливість почути, як здійснюється державний аудит щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

Семінар проходив в атмосфері емоційної зацікавленості. Усі, хто бажав, отримали можливість висловити свою особисту думку із винесених на обговорення питань.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua